Info pagina


Hier vindt u extra informatie en tips om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Erve Leusink is eigendom van de familie Joostink en heeft twee accommodaties: “De Pepperbus” en “De Zoeke”.

Accommodatie “De Zoeke” is een compleet ingerichte boerderij, geschikt voor maximaal vier personen. Deze rookvrije accommodatie is voorzien van moderne badkamer, twee slaapkamers, houtkachel, tv, ingerichte keuken, gratis wifi, uitgebreid ontbijt en toeristische info. Alles is gelijkvloers.

Accommodatie “De Pepperbus” is een voormalige en prachtig verbouwde paardenstal met veel authentieke elementen. Geschikt voor maximaal 2 personen en incl. uitgebreid ontbijt. Deze rookvrije accommodatie is voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een kookeiland met eetbar. een vide, prachtige badkamer, gratis wifi, de slaapkamer op de eerste verdieping. Sinds 1 juni 2022 is de accommodatie uitgebreid met een privé-wellness die u apart kunt reserveren bij uw boeking. U kunt dan onbeperkt gebruik maken van de wellness naast “De Pepperbus”.

Pagina bekijken


Belangrijk om te weten, de kleine lettertjes!

Onze Bed & Breakfast ligt in een rustige agrarische omgeving met weinig bedrijvigheid maar waar af en toe gewerkt wordt door omliggende bedrijven. Onze kippen zorgen voor een eitje, de haan is lui maar laat zich heel soms horen. We hebben ook een vriendelijke, sociale hond. Gaat u ermee spelen, dan is hij enthousiast. Als u hem geen aandacht geeft, heeft u er geen kind aan. Accommodatie “De Zoeke” is volledig gelijkvloers. Accommodatie “De Pepperbus” heeft de slaapkamer op de eerste verdieping, iets om rekening mee te houden als u slecht ter been bent. Binnen mag niet gerookt worden. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar annemariejoostink@planet.nl of bel: 06-57338555.

Tot ziens bij Bed & Breakfast Erve Leusink.

Call Now Button