Info

Wij, de familie Joostink, verwelkomen u van harte op Bed & Breakfast “Erve Leusink”. Onze Bed & Breakfast ligt in het buitengebied aan de rand van Losser. Deze rookvrije woonboerderij op ons erf heeft u geheel tot uw beschikking. Een eigen keuken met koelkast, gaskookplaat, oven, magnetron, koffie- en theefaciliteiten. In het woongedeelte is ook een houtkachel aanwezig. Uiteraard heeft u gratis WIFI. De luxe badkamer is modern en heeft een heerlijke regendouche. We hebben de beschikking over twee ruime slaapkamers. Bekijk de foto’s voor een rondleiding in de B & B.

U wordt ontvangen met koffie/thee met iets lekkers erbij. ’s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar met heerlijke producten en een eitje van onze eigen kippen. In overleg kan er ook voor een lunch gezorgd worden of een lunchpakket worden meegegeven.

Onze Bed & Breakfast is geclassificeerd met 4 tulpen van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. De eisen voor 4 tulpen zijn hoog en staat garant voor een uitstekende kwaliteit met veel voorzieningen, hygiëne en een hoog service-niveau.

Call Now Button